"ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ: Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω;"

 1Α
Για το βιωματικό τους χαρακτήρα και την ποικιλία στην προσέγγιση των θεμάτων διακρίνονται οι δράσεις, που με την συμμετοχή πλήθους παιδιών ηλικίας 4 έως 14 ετών υλοποιούνται καθημερινά στις δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού αντίστοιχα.

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ:Οι εγγραφές ξεκίνησαν

ΤΡΕΧΟ 2018 b
 
 Εξασφαλίστε έγκαιρα θέση στη μεγάλη αθλητική γιορτή
 
Άνοιξαν σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο και βάσει της προκήρυξης του αγώνα, οι εγγραφές για τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας, τον 7ο Αγώνα Δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018. 

Εικαστικοί διάλογοι με την πόλη Λιντς του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αστική Σχολή

 1
Εγκαίνια: Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 19:00
Δύο διεθνή καλλιτεχνικά προγράμματα από την πόλη του Λιντς (Ηνωμένο Βασίλειο) θα φιλοξενηθούν στην Αστική Σχολή Κατερίνης από την Πέμπτη 12 έως και την Πέμπτη 19 Ιουλίου. Πρόκειται για μία διοργάνωση του «POP» (Present Occupant Project), υπό τον συντονισμό της εικαστικού Γεωργίας Μπούκλα, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης και με την υποστήριξη του «The Craft of Raven».

Ανακοίνωση για καταβολή προνοιακών επιδομάτων Μαΐου-Ιουνίου 2018 στο Νομό Πιερίας

dimos logo
Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι η πληρωμή  των προνοιακών επιδομάτων που αφορά στο δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου, 2018, θα πραγματοποιηθεί στις 16/07/2018 μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ. 
 
Η Αντιδήμαρχος
 
Μακρίδου Παρθένα
 

Χρηματοδότηση υποδομών μέσω ΕΣΠΑ για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ σε θάλασσες και παραλίες

3 Ο Δήμος Κατερίνης συνιστά έναν από τους δύο Δήμους της Βόρειας Ελλάδας  και έναν από τους 12 συνολικά Δήμους της χώρας, ο οποίος θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ), για την προμήθεια και εγκατάσταση μη μόνιμων συναρμολογούμενων υποδομών για αυτόνομη πρόσβαση των ΑμΕΑ και άλλων ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα (έγκυοι, υπερήλικες, τραυματίες κ.ά) σε παραλίες και θαλάσσιους χώρους κολύμβησης.

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

2
 22 χρόνια ειλικρινούς φιλίας και εποικοδομητικής συνεργασίας με τον Δήμο Moosburg
 Τα 22 χρόνια ειλικρινούς φιλίας και εποικοδομητικής συνεργασίας γιόρτασαν οι αδελφοποιημένοι Δήμοι Κατερίνης και Μόουσμπουργκ αντίστοιχα, στη διάρκεια των ετήσιων εκδηλώσεων «KaiserArnulfsfest», οι οποίες διοργανώθηκαντο διήμερο 07 -08Ιουλίου στην αυστριακή πόλη.

«Χορεύοντας μουσικές του κόσμου» στην Ολυμπιακή Ακτή  

 
5Στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής, μεταφέρθηκε (χθες) το βράδυ της Κυριακής 08 Ιουλίου, το εορταστικό σκηνικό του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης, το οποίο με εξαιρετική επιτυχία διοργάνωσαν και φέτος, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).
 

Πρεμιέρα με Χρώματα & Εντυπωσιακούς Μουσικούς Ρυθμούς στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης 

13βΑυθεντικές μουσικές παραδόσεις, χοροί και τραγούδια δέκα διαφορετικών χωρών συνέθεσαν μία μεγάλη γέφυρα φιλίας – επικοινωνίας των λαών, μία γιορτή του λαϊκού πολιτισμού στην πρεμιέρα του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης του Δήμου Κατερίνης, (χθες) το βράδυ του Σαββάτου, στην Τ.Κ. Παραλίας.
 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ

1
Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην Ολυμπιακή Ακτή 
Σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις οδών, εντός του οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής,  οι οποίες συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών προχώρησαν σήμερα συνεργεία της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.