Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο στο Α΄Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης το 1st Katerini football Summer Camp

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο στο Α΄Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης το 1st Katerini football Summer Camp   Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Ιουνίου στο Α΄Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο(γήπεδο Πιερικού) το 1st Katerini football Summer Camp, που διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης  με την υποστήριξη της ARSENAL SOCCER SCHOOLS.

   «Στα μυστικά της στρογγυλής θεάς»….μύησαν παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, από την Πιερία και τη Βόρειο Ελλάδα γενικότερα,  προπονητές των Ακαδημιών της Άρσεναλ, με επικεφαλής τον Andrew Kuprewic και υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή του camp Λάκη Παπαϊωάννου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και προπονήσεις υψηλού επιπέδου στα πλαίσια μιας άρτιας διοργάνωσης.
 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο στο Α΄Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης το 1st Katerini football Summer Camp    Οι επαγγελματίες προπονητές της Άρσεναλ με την παρουσία τους  συνέβαλαν στην επιτυχή λειτουργία του Camp και με τις πολύτιμες εμπειρίες τους καθοδήγησαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να βελτιώσουν τις ικανότητες τους και να γίνουν καλύτεροι, και αποδοτικότεροι.

    50 παιδιά ηλικίας 8-14 ετών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά του δημοφιλούς αθλήματος, να διδαχθούν τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, να παίξουν και να διασκεδάσουν. Η αποδοχή και η ανταπόκριση των παιδιών στη νέα αυτή διοργάνωση  εγγυάται την επιτυχία του νέου αυτού θεσμού και στο μέλλον.