Παρεμβάσεις – ασφαλτοστρώσεις

Παρεμβάσεις – ασφαλτοστρώσειςKαθοριστικά στην αναβάθμιση της πόλης και της καθημερινότητάς της συμβάλλουν τα έργα αναμόρφωσης & συντήρησης οδών που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης.

Παρεμβάσεις – ασφαλτοστρώσεις, που βελτιώνουν το οδόστρωμα και δημιουργούν καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για τη διέλευση των οχημάτων πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, σε τμήματα των οδών Λαχανά, Αγίας Παρασκευής, Μαραθώνος (Ενότητας Βατάν).
Παρεμβάσεις – ασφαλτοστρώσεις«Η ασφαλτόστρωση των συγκεκριμένων τμημάτων αποτελεί τμήμα μιας συνολικής παρέμβασης,  που συμβάλει στην αναβάθμιση του επιπέδου του εσωτερικού οδικού δικτύου. Με βάση την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών από τις υπηρεσίες μας η συντήρηση των οδών εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα έργων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την αποκατάσταση και ανακατασκευή πεζοδρομίων, την βελτίωση του φωτισμού κ.ο.κ» επισημαίνει σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας.