Νέα δομή του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής σύντομα στην υπηρεσία των Δημοτών

Νέα δομή του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής σύντομα στην υπηρεσία των ΔημοτώνΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΛΑΥΛΑΚΟ

     Μια ακόμη δομή τίθεται σύντομα στην υπηρεσία των συμπολιτών μας. Πρόκειται για τον Πολυχώρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας, που θα λειτουργήσει  σε κτιριακές εγκαταστάσεις στην πλατεία Μυλαυλάκου(πρώην γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»).    
 


Νέα δομή του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής σύντομα στην υπηρεσία των Δημοτών    Όπως είναι γνωστό, το κτίριο παραχωρήθηκε στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη και σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Το κτίριο ανακαινίστηκε πλήρως και αναμένεται να στεγάσει τμήματα για όλες τις ηλικίες. Ειδικότερα, ΝΕΤ CAFÉ, ΚΑΠΗ, καθώς και TΜΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

    Ειδικά σε ό,τι αφορά το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Γυναικών, θα λειτουργήσει υπό την επίβλεψη εθελοντών(ειδικευμένου προσωπικού), που θα διδάσκουν την κατασκευή ειδών διακόσμησης – ζωγραφικής, πρωτότυπων εργόχειρων κ.ο.κ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης Αναστάσιος Παπαζήσης: «Το  ΚΔΑΠ ήταν κάτι που έλειπε από την περιοχή και με μεγάλη χαρά αποφασίσαμε να στηρίξουμε τη δημιουργία αυτού του χώρου, όπου άτομα όλων των ηλικιών θα μπορούν να περνούν την ώρα τους δημιουργικά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος».