Με συστηματικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο Δήμο Κατερίνης

Με συστηματικούς  ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο Δήμο ΚατερίνηςΠρώτα ο πολίτης  δηλώνουν ο Δήμαρχος Κατερίνης και ο Αντιδήμαρχος Τ. Έργων   


Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς διακοπή συνεχίζονται τα έργα του Δήμου Κατερίνης σε όλη τη πόλη, καθώς στόχος της Διοίκησης ήταν, να μην επηρεαστεί η πορεία των έργων και η καθημερινότητα των δημοτών από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό χθες το πρωί ο Δημαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Θανάση Λιακόπουλο, επισκέφτηκαν μια  σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μεταξύ άλλων μετέβησαν στην περιοχή του Καπνικού Σταθμού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Όπως επεσήμαναν τόσο ο Δήμαρχος κ. Χιονίδης, όσο και ο Αντιδήμαρχος κ.Λιακόπουλος, τα έργα συνεχίζονται συστηματικά σε όλη τη πόλη και για μια ακόμη φορά ευχαρίστησαν τους δημότες για τη συνεργασία και την υπομονή τους.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το Δήμο Κατερίνης, στόχος που θα ακολουθηθεί και στο νέο Καλλικρατικό Δήμο.