Μια θεατρική παράσταση, αφιερωμένη στη γυναίκα από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μια θεατρική παράσταση, αφιερωμένη στη γυναίκα από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥΜια αξιόλογη θεατρική παράσταση είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το θεατρόφιλο  κοινό της Κατερίνης  το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αικατερίνεια 2011».

Στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Φώτιος», «ξεδιπλώθηκαν» πτυχές της ζωής από την ιστορία, την κοινωνία, την τέχνη, την πολιτική, μέσα από μονολόγους γυναικών.

Μια θεατρική παράσταση, αφιερωμένη στη γυναίκα από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ«Χαίρε Γυνή…τα χρώματα της μοναξιάς» ήταν ο τίτλος του έργου που  ανέβασε το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Ιακώβου και το οποίο απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού  που παρακολούθησε την παράσταση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θωμάς Παπαδημητρίου. Συμμετείχε  η χορωδία του Συλλόγου Θρακών Κατερίνης, ενώ την εκδήλωση επιμελήθηκε η Μαρία Σωτηριάδου (μέλος Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης).

Παρέστησαν : Οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σατραζέμης και Γιουμίδης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης κα Παρτσαλίδου, ο τ. Δήμαρχος Κατερίνης κ. Θεόφιλος Καμπερίδης εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. Στο τέλος της εκδήλωσης εκ μέρους του Δήμου Κατερίνης και του ΟΠΠΑΠ, ο αντιδήμαρχος κ. Γιουμίδης, επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην εκπρόσωπο του θεατρικού εργαστηρίου Δήμου Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού.
Μια θεατρική παράσταση, αφιερωμένη στη γυναίκα από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ