ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟΥ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝ

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟΥ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στην κατεδάφιση ενός εγκαταλελειμμένου - ετοιμόρροπου οικήματος επί της οδού Αγίου Γεωργίου (περιοχή Βατάν) προχώρησαν χθες(σ.σ. Δευτέρα), οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολεοδομίας του Δήμου Κατερίνης. Είχε προηγηθεί σχετική αυτοψία από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας.
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟΥ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ»

Σύμφωνα με δήλωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Αθανάσιου Λιακόπουλου: «Το συγκεκριμένο οίκημα κρίθηκε κατεδαφιστέο από την Πολεοδομία. Σήμερα λοιπόν ένας χώρος, που ήταν εστία μόλυνσης και κινδύνου για την ασφάλεια και την υγιεινή παύει να υφίσταται, ενώ αναβαθμίζεται και η αισθητική εικόνα της περιοχής».
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟΥ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΓΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Παρόντες στις εργασίες κατεδάφισης ήταν και πολλοί κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τη Δημοτική Αρχή για την ικανοποίηση του πάγιου αυτού αιτήματός τους. Σημαντική  σε ό,τι αφορά την ομαλή εκτέλεση των εργασιών - στο κεντρικό αυτό σημείο της πόλης - ήταν η συμβολή  συνεργείου της ΔΕΥΑΚ.