Κέντρο Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων - ΔΕΥΑΚ

Κέντρο Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων - ΔΕΥΑΚΑσφαλτοστρώσεις στην Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου - Έναρξη παρεμβάσεων στη Ρητίνη

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ  στους οικισμούς των  τοπικών κοινοτήτων Μοσχοχωρίου και Ρητίνης αντίστοιχα, με σκοπό την αποκατάσταση μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο των συγκεκριμένων περιοχών.

Τα συνεργεία του ΚΑΣ εργάζονται συστηματικά, αποκαθιστώντας φθαρμένα οδοστρώματα, σε περιοχές όπου είχαν προηγηθεί έργα της ΔΕΥΑΚ,  αλλά και γενικότερα για την αποκατάσταση πάσης φύσεως προβλημάτων.

Κέντρο Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων - ΔΕΥΑΚΣτο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο διήμερο ΚΑΣ και ΔΕΥΑΚ επικεντρώνουν τις παρεμβάσεις του στην Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου, όπου ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις τμημάτων οδών, καθώς και στην Τοπική Κοινότητα Ρητίνης, όπου για τρίτη ημέρα, είναι σε εξέλιξη η απαραίτητη προετοιμασία των σημείων, που θα ασφαλτοστρωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Τις εργασίες συντονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης, σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Ρητίνης Γιάννη Λάϊο και Μοσχοχωρίου Αντώνη Ευαγγελόπουλο, αντίστοιχα.

Αστέριος Μπουσνάκης: Υπάρχει προγραμματισμός για ανάλογες παρεμβάσεις σε όλες τις τοπικές κοινότητες

«Με την εποπτεία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προχωρούμε σε ανάλογες παρεμβάσεις στο σύνολο του οδικού δικτύου του Δήμου μας, υλοποιώντας έργα που είναι σημαντικά για τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων» επισημαίνει σε δήλωσή του ο κος Μπουσνάκης, ο οποίος τονίζει ότι υπάρχει προγραμματισμός για να γίνουν ανάλογες εργασίες, που θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης.

Όπως είναι γνωστό, το ΚΑΣ είναι μια υπηρεσία άμεσης παρέμβασης σε αναφορές, κλήσεις ή επισημάνσεις - υποδείξεις των δημοτών της Κατερίνης. Σε καθημερινή βάση, τα συνεργεία του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων εργάζονται στην Κατερίνη και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, παρεμβαίνοντας σε μικρά και μεγάλα προβλήματα στις υποδομές. Οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο ΚΑΣ καλώντας το 11123.

Κέντρο Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων - ΔΕΥΑΚ      Κέντρο Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων - ΔΕΥΑΚ