Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης

Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων των ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ (Α’ ΚΑΙ Β’) της πόλης της Κατερίνης, καθώς και των περιφερειακών ΚΑΠΗ (Περίστασης, Κορινού και Ρητίνης). Ήταν μία γιορτή γεμάτη κέφι και αισιοδοξία, στη διάρκεια της οποίας ανταλλάχθηκαν ευχές για καλή χρονιά με υγεία και ελπίδα.

Την πίτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητρόπολης Κίτρους και Κατερίνης π. Ιωακείμ Οικονομίκος (μέλος του Ο.Π.Π.Α.Π.).

Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Θωμάς Παπαδημητρίου, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπερεδήμας, Αναστάσιος Παπαζήσης, Νίκος Παπαζιώγας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέξανδρος Γιουμίδης, Γιώργος Ίτσιος, Γιώργος Κυριακίδης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου κ.α. εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, εργαζόμενοι του κέντρου και το σύνολο των μελών του ΚΑΠΗ.  Επίσης, παρέστησαν μέλη της διοίκησης του ΟΠΠΑΠ.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης σημείωσε μεταξύ άλλων: Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης «Στην εποχή της κρίσης κατά την οποία τα κοινωνικά προβλήματα εντείνονται ο Δήμος αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή των συμπολιτών μας της Τρίτης Ηλικίας στην ενεργό κοινωνία τους αντιμετωπίζει με ευαισθησία, δεδομένο ενδιαφέρον και σεβασμό».

Η χορωδία των Α&Β ΚΑΠΗ υπό τη διεύθυνση του Κώστα Σταθακόπουλου, η χορωδία του ΚΑΠΗ Ρητίνης και τα χορευτικά των ΚΑΠΗ Κορινού και Περίστασης αντίστοιχα, πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση και μετέδωσαν κέφι και ζωντάνια στους ηλικιωμένους. Στους οκτώ τυχερούς της πίτας δόθηκαν συμβολικά δώρα, ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους και εθελοντές - μέλη των ΚΑΠΗ.

 

Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης  Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης

Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης   Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης