Εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Καταφυγιώτικα

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Καταφυγιώτικα Με εντατικούς ρυθμούς η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τα έργα αναμόρφωσης, συντήρησης οδών με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της πόλης και της καθημερινότητάς της. Προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις ασφαλτοτάπητα είναι σε εξέλιξη στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης. Πρόκειται για παρεμβάσεις που βελτιώνουν το οδόστρωμα και δημιουργούν καλύτερες συνθήκες για τη διέλευση των οχημάτων.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Καταφυγιώτικα (Ενότητας Βατάν) και ειδικότερα στις οδούς Αστερίου Ζορμπά και Ιωάννη Τσικοπούλου πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Νίκου Παπαζιώγα:
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Καταφυγιώτικα «Με την συγκεκριμένη παρέμβαση ολοκληρώνεται η περιμετρική οδός, ένα έργο υψίστης σημασίας και πρώτη προτεραιότητα για την περιοχή μας. Γενικότερα το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Προσπάθειά μας είναι να βελτιώσουμε τις υποδομές πραγματοποιώντας ουσιαστικές παρεμβάσεις και στοχεύοντας στην καθιέρωση ασφαλέστερων και πιο άνετων συνθηκών οδήγησης» σημειώνει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, ανάλογες εργασίες που συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση της πόλης αλλά και της διαβίωσης των πολιτών πραγματοποιούνται και σε άλλες περιοχές του Δήμου. Η συντήρηση των οδών εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα έργων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την αποκατάσταση και ανακατασκευή πεζοδρομίων, την ενίσχυση του πρασίνου, τη βελτίωση του φωτισμού κ.ο.κ.
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Καταφυγιώτικα       Εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Καταφυγιώτικα