Εργασίες συντήρησης σε παιδικές χαρές του Δήμου Κατερίνης

Εργασίες συντήρησης σε παιδικές  χαρές του Δήμου ΚατερίνηςΣυνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης, συνεχίζουν τις εργασίες συντήρησης παιδικών χαρών του Δήμου Κατερίνης. Στην παιδική χαρά του Δημοτικού πάρκου της Κατερίνης, έγιναν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις οργάνων, βάψιμο, κοπή χόρτων και καθαρισμός. Τα έργα συντήρησης στις παιδικές χαρές -με βασικό στόχο την δημιουργία ασφαλών και καλαίσθητων χώρων- θα συνεχιστούν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης.

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τις παιδικές χαρές Γιώργος Γαβρίδης επισήμανε τα εξής: « Ο Δήμος Κατερίνης παρά την δραματική μείωση των πόρων της αυτοδιοίκησης καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την συντήρηση και εξωραϊσμό των παιδικών χαρών. Επειδή όμως έχουμε συνεχώς Εργασίες συντήρησης σε παιδικές  χαρές του Δήμου Κατερίνηςφθορές είτε από βανδαλισμούς είτε από κακή χρήση των οργάνων, επιβάλλεται να προστατεύσουμε αυτούς του χώρους των παιδιών και εμείς ως Δημοτική Αρχή αλλά και οι Δημότες.

Το επόμενο διάστημα με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών οι εργασίες θα εντατικοποιηθούν και θα έχουμε συνεχόμενες παρεμβάσεις σε όλες τις παιδικές χαρές. Εξαιτίας αυτού του λόγου, και κυρίως των ελαιοχρωματισμών, παρακαλούμε για την κατανόηση και προσοχή των Δημοτών και ειδικά τους συνοδούς των μικρών παιδιών, πριν προσεγγίσουν τις παιδικές χαρές να ελέγχουν την ετοιμότητα τους».