Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη πραγματοποίησε ο νέος Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη πραγματοποίησε ο νέος Λιμενάρχης Σκάλας ΚατερίνηςΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη πραγματοποίησε ο νέος Λιμενάρχης του Υπολιμεναρχείου Σκάλας Κατερίνης, Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Χριστοδούλου Δημήτριος.

Ο κος Χιονίδης ευχήθηκε στο Λιμενάρχη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Ο Δήμος Κατερίνης θα είναι αρωγός στο σημαντικό έργο που έχει να επιτελέσει».

Από την πλευρά του ο νέος Λιμενάρχης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή σημειώνοντας: «Πιστεύω στην καλή συνεργασία των αρχών και των πολιτών ώστε να έχουμε όλοι το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την εξυπηρέτηση του πολίτη».

Γενικότερα, στη διάρκεια της συνάντησης οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και  επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να έχουν καλή συνεργασία σε όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Στην συνάντηση παρέστη και ο νεοεκλεγείς Τοπικός Σύμβουλος Παραλίας - (Λιμενικός), Νικόλαος Ντάλντας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη πραγματοποίησε ο νέος Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης  Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη πραγματοποίησε ο νέος Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης