Συνεχίζοντας μεθοδικά και συστηματικά τις προσπάθειές μας για αισθητική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης

Συνεχίζοντας μεθοδικά και συστηματικά τις προσπάθειές μας για αισθητική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση της πόληςΜια ακόμη γειτονιά της Κατερίνης αλλάζει όψη, με τα έργα ανάπλασης που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης. Ο λόγος για κοινόχρηστο χώρο στη συμβολή των οδών Μητρ. Σαμουήλ και α’ πάρ. Προμηθέως, στα όρια του συνοικισμού Καταφυγιωτών, που ενώ από το 1985 ήταν χαρακτηρισμένος ως Κ.Χ., παρέμενε  αφρόντιστος, παρουσιάζοντας εικόνα εγκατάλειψης.

Ο συγκεκριμένος χώρος, εμβαδού 400 τ.μ. θα μετατραπεί σε παιδική χαρά , με πράσινο και καθιστικά, αναβαθμίζοντας αισθητικά και λειτουργικά την περιοχή.

Οι εργασίες ανάπλασης ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, με την αποχωμάτωση του χώρου. Θα ακολουθήσει η εκρίζωση και μεταφορά των δέντρων, τα οποία θα μεταφυτευτούν σε άλλες υπό ανάπλαση περιοχές της πόλης.

Ο νέος αναβαθμισμένος κοινόχρηστος χώρος αναμένεται να παραδοθεί στους κατοίκους περί τα τέλη του καλοκαιριού, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημά τους.
Συνεχίζοντας μεθοδικά και συστηματικά τις προσπάθειές μας για αισθητική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης«Συνεχίζοντας μεθοδικά και συστηματικά τις προσπάθειές μας για αισθητική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης, ικανοποιούμε σήμερα  ένα  αίτημα των κατοίκων της περιοχής , να αναπλαστεί ένας χώρος που εδώ και πολλά χρόνια παρουσίαζε μία πραγματικά άσχημη εικόνα» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αλέξανδρος Γιουμίδης, τονίζοντας ότι: «Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε δυναμικά, γιατί η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής εντός της πόλης είναι ουσιαστικής σημασίας για τη δημοτική αρχή της Κατερίνης».
Συνεχίζοντας μεθοδικά και συστηματικά τις προσπάθειές μας για αισθητική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης