Σε εξέλιξη οι εργασίες στα τρία νέα βιοκλιματικά σχολεία της Κατερίνης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Σε εξέλιξη οι εργασίες στα τρία νέα βιοκλιματικά σχολεία της ΚατερίνηςΣυνεχίζονται καθημερινά με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής των τριών νέων βιοκλιματικών σχολείων της Κατερίνης.

Ειδικότερα: στο νέο βιοκλιματικό σχολείο που ανεγείρεται στην περιοχή του Βατάν – Μυλαυλάκου, οι εργασίες έχουν φτάσει μέχρι αυτή τη στιγμή έως και την πλάκα του δαπέδου πρώτου ορόφου, ενώ ανάλογες εργασίες έχουν ήδη γίνει στο νέο βιοκλιματικό σχολείο που ανεγείρεται στην περιοχή της Αγίας Άννας.

Παράλληλα, με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο βιοκλιματικό σχολείο στην περιοχή Εθνικού Σταδίου (πίσω από τον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού) και όπως τονίζεται από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, όλες οι εργασίες προχωρούν ομαλά και χωρίς καθυστέρηση.
Τα τρία «πράσινα» δημοτικά σχολεία της Κατερίνης αναμένεται να ανοίξουν τις πύλες τους και να υποδεχτούν τους μαθητές τον Σεπτέμβριο του 2013.

Αξίζει να σημειωθεί πως, συνολικά για την κατασκευή των βιοκλιματικών σχολείων, η Δημοτική Αρχή της Κατερίνης πέτυχε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ύψους 11 εκατ. Ευρώ.