Σε εορταστικό κλίμα οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σε εορταστικό κλίμα οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα Σε εορταστικό κλίμα οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο κέντρο ¨ΕΛΙΑ¨.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Δήμαρχος Κατερίνης κος Σάββας Χιονίδης ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους από όλες τις κοινωνικές δομές για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν στους ωφελούμενους της επιχείρησης, οι οποίοι ξεπερνούν τους 1500.

Ο Πρόεδρος κος Δημήτριος Βαϊνάς εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους μια δημιουργική χρονιά, με δύναμη να συνεχίσουν το δύσκολο έργο της κοινωνικής φροντίδας παιδιών, ηλικιωμένων, ΑΜΕΑ και ευπαθών ομάδων του Δήμου Κατερίνης.

Στην εκδήλωση εκτός των μελών του Δ.Σ. της επιχείρησης, παρέστησαν και οι Αντιδήμαρχοι κος Παπαζήσης, κος Λιακόπουλος, Σε εορταστικό κλίμα οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα κος Ντόντης, κος Μπουρονίκος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου κα Πόπη Τζουμέρκα-Μπατάλα και η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πιερίας κα Πιπίτσα Παρτσαλίδου –Μακρίδου.