Σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας δόθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος συναυλία εκκλησιαστικής υμνολογίας από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Κατερίνης

Σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας δόθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος συναυλία εκκλησιαστικής υμνολογίας από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών ΚατερίνηςΣτη μοναδική αυτή συναυλία - που έγινε σε συνεργασία με τον π. Αθανάσιο Μαρινόπουλο - οι θιασώτες της εκκλησιαστικής υμνολογίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ψαλτική τέχνη μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία των μελών του σχήματος.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης π.Ιωακείμ Οικονομίκος, ενώ αναμνηστικό δίπλωμα στον πρόεδρο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κων/νο Σταθακόπουλο απένειμε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου.
Σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας δόθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος συναυλία εκκλησιαστικής υμνολογίας από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών ΚατερίνηςΗ πολυπληθής παρουσία του κοινού απέδειξε ότι η ψαλτική τέχνη, ως κομμάτι της βυζαντινής μουσικής, παραμένει ζωντανό στοιχείο της ελληνικής παράδοσης και ταυτόχρονα σημαντικό μέσο λατρείας της ορθόδοξης θρησκείας.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστησαν: ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Αλέξανδρος Γιουμίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστάσιος Παπαζήσης και Γιώργος Κυριακίδης, το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Π.Α.Π. Μυράντα Παππά.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝEΙΩΝ 2011».
Σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας δόθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος συναυλία εκκλησιαστικής υμνολογίας από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Κατερίνης  Σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας δόθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος συναυλία εκκλησιαστικής υμνολογίας από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Κατερίνης  Σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας δόθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος συναυλία εκκλησιαστικής υμνολογίας από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Κατερίνης