Εκεί που η μαγεία των γιορτών ζωντανεύει καθημερινά….

12 12 ΛΑΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 01Μήνυμα αισιοδοξίας και δυναμισμού, μέσα από μια σειρά πλούσιων δράσεων, στέλνει καθημερινά ο Δήμος Κατερίνης, μετατρέποντας τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε ημέρες χαράς και ξενοιασιάς, για μικρούς και μεγάλους που επισκέπτονται τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, το Πάρκο των Χρωμάτων.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 18:00 με ένα μοναδικό show με φωτιές από την ομάδα «TSIRCOLINO». Στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων θα ακολουθήσει συναυλία λαϊκής μουσικής, με τους τοπικούς καλλιτέχνες Κώστα Φωτιάδη, Μαρία Φωτιάδου, Αναστάσιο Κατσίδη και Σωκράτη Μιχαηλίδη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συνεχίζεται το καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

11 12 ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 01 CopyΓιορτές ελπίδας και προσδοκίας, γιορτές που ενώνουν δημότες αλλά και επισκέπτες, διοργανώνει καθημερινά ο Δήμος Κατερίνης, στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό, το ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Με είσοδο ελεύθερη ο Δήμος προσφέρει καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, το οποίο συνεχίζεται απόψε Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, όπου στις 18:00 το Theater Reactor, θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Το δέντρο που έδινε». Αμέσως μετά στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων, θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με τους Αλέξη Ηλιάδη, Ηρακλή Τοστσίδη, Μιχάλη Μέγα, Γιάννη Πετρακίδη, Όλγα Ζορμπά, Φρόσω Δεληγιαννίδου και Έλενα Μαργαρίτη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ATRAKTOS AFISA 011.jpgκκΗ Ορχήστρα Νέων Δίου και ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδούν για το Κέντρο Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ»

 

Αφιερωμένη στα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ψυχοδραστικών Ουσιών Πιερίας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ», θα είναι η συναυλία που θα φιλοξενηθεί απόψε στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων της Κατερίνης. Η Ορχήστρα Νέων του Δίου συμπράττει με έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές, τον Δημήτρη Μπάση, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Πατρή. Πρόκειται για μια ξεχωριστή βραδιά σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έργα Ελλήνων συνθετών, αλλά και κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μπάση.

Το εορταστικό πρόγραμμα του Πάρκου των Χρωμάτων θα ξεκινήσει στις 18:00, με τους «Οι Παραμυθάδες» και την Μαρία Παπακωνσταντίνου να αφηγείται Χριστουγεννιάτικα λαϊκά παραμύθια.

Το πρόγραμμα «ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ» στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού: «Τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου τον υιοθετούμε και δεν τον αγοράζουμε»

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού η πρώτη εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος : Δράσεις της Δημοτικής IMG 4bede5d5edcb859f98e90b165bbe6a3d V Copy Κορινού για όλες τις ηλικίες.

Την αρχή έκανε το πρόγραμμα ‘’ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ’’ από τον πτυχιούχο εκπαιδευτή σκύλων Θωμά Αναστασιάδη και την πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ», Αντωνία Νατσιοπούλου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

45891332 750133598653189 835888291789144064 nΣυνεχίζεται το καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

 

Γιορτές ελπίδας και προσδοκίας, γιορτές που ενώνουν δημότες αλλά και επισκέπτες, διοργανώνει καθημερινά ο Δήμος Κατερίνης, στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό, το ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Σήκωσε αυλαία το Εντυπωσιακό Πάρκο των Χρωμάτων!

 CopyΣάββας Χιονίδης: «[…]Το Πάρκο της πόλης μας, μπήκε ξανά στη ζωή του Δήμου, στη ζωή του κέντρου και αποτελεί πόλο έλξης χειμώνα και καλοκαίρι. Ιδιαίτερα τώρα με το Πάρκο των Χρωμάτων, το Πάρκο των Χριστουγέννων»

 

 

 

Αυλαία σήκωσε χθες το βράδυ το Πάρκο των Χρωμάτων του Δήμου Κατερίνης, με εντυπωσιακή προσέλευση δημοτών και επισκεπτών, ατόμων όλων των ηλικιών και μία λαμπερή γιορτή πλημμυρισμένη με χρώματα, γεύσεις, μουσικές και κλίμα Χριστουγέννων.

Ασφαλτοστρώσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας

1Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Κατερίνης.

Στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, σχετικές εργασίες συνεργείων της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου επικεντρώθηκαν στην πόλη της Κατερίνης (οδός Καρατάσου, Α’ πάροδος Φαίδωνος κ.α.), με έμφαση στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις κ.λ.π.

Συντήρηση και επισκευή του κεντρικού πλέγματος πεζοδρόμων

 ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ 1Έργα συντήρησης, αποκατάστασης και βελτίωσης των συνθηκών διέλευσης των πεζών εντός του κεντρικού πλέγματος των πεζοδρόμων της πόλης είναι σε εξέλιξη από συνεργεία της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην επισκευή του δικτύου μέσω τμηματικής ανακατασκευής και επανατοποθέτησης των επιφανειών επίστρωσης με κυβόλιθους.

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

1Στην συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης εντάσσονται οι παρεμβάσεις, που εκτελούνται σε καθημερινή βάση.

Την τρέχουσα περίοδο, οι εργασίες επικεντρώθηκαν στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης και περιλάμβαναν ελαιοχρωματισμό τόσο περιμετρικά του Γυμναστηρίου, όσο και των γηπέδων μπάσκετ και τένις.

Βάσει προγραμματισμού, οι αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης συντηρούνται σε καθημερινή βάση καταδεικνύοντας τη διαχρονική στήριξη της άθλησης και της ψυχαγωγίας ατόμων όλων των ηλικιών.