Εκτύπωση

ΔΗΚΕΔΗΚ: Επίσκεψη παιδαγωγών από τον Δήμο Jagodina Σερβίας στον παιδικό σταθμό Περίστασης

 

1

Τον παιδικό σταθμό Περίστασης επισκέφτηκε εκπαιδευτικό προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμου Jagodina της Σερβίας κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώην Δημάρχου της περιοχής Dragan Markovic-Palma (επίτιμου δημότη του Δήμου Κατερίνης από το 2015).

Εκτύπωση

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η: Διανομή κρέατος στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ

 

dimos-logo

Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Τρίτη 30/05/2017 και την Τετάρτη 31/05/2017 θα πραγματοποιήσει διανομή κρέατος (μοσχάρι και χοιρινό) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ και ΜΟΝΟ. Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), θα μπορούν να παραλαμβάνουν τρόφιμα από τον Ιούλιο του 2017.

Εκτύπωση

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΜΠΟΣΤ στο ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, Πέμπτη 01 έως Σάββατο 03 Ιουνίου

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!
 
 
afisa---2017-1
 
 
Eκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης, Ευαισθητοποίησης & Εκπαίδευσης των πολιτών και των μαθητών, στη διαχείριση των απορριμμάτων, την ανακύκλωση υλικών και την παραγωγή κομπόστ, από οργανικά απόβλητα διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης (Αντιδημαρχία Καθαριότητας - Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου), την Πέμπτη 01, την Παρασκευή 02 και το Σάββατο 03 Ιουνίου, κατά τις ώρες  10: 00 π.μ. - 14:00 και 18:00- 21:00 στο Πάρκο των Χρωμάτων.
Εκτύπωση

«ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2017» στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου

Ενθουσιασμός και μεγάλη συμμετοχή στην αθλητική γιορτή της άνοιξης
 
 12

Με εξαιρετική οργανωτική, αγωνιστική επιτυχία, καθώς και με σημείο αναφοράς την υποδειγματική φιλοξενία των κατοίκων έκλεισε χθες Κυριακή, η αυλαία του αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία «ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2017» (Δέκα στο Δέκα) και του παιδικού αγώνα δρόμου 1χλμ., στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης. Τους αγώνες διοργάνωσαν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Εκτύπωση

Τα ΚΑΠΗ των Δήμων Κατερίνης & Έδεσσας ένωσαν τις μουσικές - καλλιτεχνικές τους δυνάμεις

ΜΑΖΙ….ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
 
 2
 
Με σημείο αναφοράς τη μουσική, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης και του Δήμου Έδεσσας αντίστοιχα, ένωσαν τις δημιουργικές - καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και παρουσίασαν από κοινού, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πλημμυρισμένο από αγαπημένες νότες και μελωδίες.
 
 
Η ενταγμένη στο πλαίσιο ανταλλαγής πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων μεταξύ χορωδιών των ΚΑΠΗ εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 24 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Β΄ ΚΑΠΗ.
Εκτύπωση

Σύσκεψη για τον αγώνα δρόμου TEN TEN RUN

1Σύσκεψη με στόχο την άρτια διοργάνωση του αγώνα δρόμου 10 χλμ & του παιδικού αγώνα 1χλμ, που θα διεξαχθούν στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου την Κυριακή 28 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αστική Σχολή. Παράλληλα, στη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε και τα πρωτότυπα μετάλλια των αγώνων.

 

Την σύσκεψη (σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιο Κατσαντώνη, τον τεχνικό υπεύθυνο Αριστείδη Γκιάτα και το μέλος του ΟΠΠΑΠ Παύλο Μαλεζά), συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης.

Εκτύπωση

Παρεμβάσεις στην υπόγεια διάβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

 
Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
 

PICTURES-NEW250517-004Σε παρεμβάσεις για την επισκευή των φωτιστικών σωμάτων, καθώς και για την αποκατάσταση των  προβλημάτων, που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις στην υπόγεια διάβαση, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού προχώρησαν συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης. 

Ειδικότερα, με την συνδρομή της ΔΕΥΑΚ έγινε καθαρισμός των φρεατίων. Παράλληλα, επισκευή των φωτιστικών σωμάτων και αποκατάσταση του φωτισμού σε όλα τα τμήματα της διάβασης (πεζών, οχημάτων κ.ο.κ.).

Εκτύπωση

Εκδήλωση σε παραδοσιακούς ρυθμούς από το Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Κατερίνης

 2Για το πολύπλευρο έργο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Κατερίνης, ενημερώθηκαν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Κατερίνης «Δρυάνιστα», στη διάρκεια μίας όμορφης εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου (δίπλα από τον Άγιο Χαράλαμπο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό). Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν το προσωπικό και τους ωφελούμενους του Κέντρου, για τις δράσεις του συλλόγου και να ανταλλάξουν σχετικές πληροφορίες.

 

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με χορούς και τραγούδια σε παραδοσιακούς ρυθμούς,  ενώ στη συνέχεια, μέλος της δομής συνοδευόμενος στο τραγούδι από όλη την ομάδας του ΚΗΦΗ «ψηλάφησε» με την λύρα του, αγαπημένους ποντιακούς σκοπούς.

Εκτύπωση

Διανομή τροφίμων και προϊόντων καθαριότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»

 

1Ολοκληρώθηκε σήμερα από τον Δήμο Κατερίνης, η δωρεάν διανομή τροφίμων (φασόλια, φακές, μακαρόνια), προϊόντων καθαριότητας (σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν, οδοντόκρεμα) στους δημότες, που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)». 

 

Η διανομή έγινε το διήμερο 24/05 και 25/05, στην αποθήκη του Δήμου, που βρίσκεται δίπλα στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης (Κανελλοπούλου 2 & Μαντζαροπούλου γωνία), από συνεργεία του Δήμου, εθελοντών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Κουζίνας Αλληλεγγύης, της Δομής Αλληλεγγύης Κατερίνης, καθώς και εθελοντών όλων των φορέων που συμμετέχουν στην κοινωνική σύμπραξη.

Εκτύπωση

Σεμινάριο για το εκπαιδευτικό προσωπικό των παιδικών σταθμών του ΟΠΠΑΠ

 
Το κουκλοθέατρο ως πολύτιμο εργαλείο για την αγωγή και την ψυχαγωγία του παιδιού
 
 
 4

Με στόχο να καταστεί η τέχνη του Κουκλοθέατρου, ένα πολύτιμο εργαλείο για την αγωγή και την ψυχαγωγία του παιδιού, δωρεάν σεμινάριο ομάδας συντελεστών του Κουκλοθέατρου Λαμίας «Ονειροβάτες» παρακολούθησε χθες στο συνεδριακό κέντρο, το εκπαιδευτικό προσωπικό των παιδικών σταθμών του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

Εκτύπωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

dimos-logo

Ο Δήμος Κατερίνης, σε εφαρμογή του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010, πρόκειται να προβεί στη συγκρότηση, για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου (έως 31.08.2019), της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, οργάνου με συμβουλευτικές αρμοδιότητες, που αποτελείται από εκπροσώπους φορέων της τοπικής κοινωνίας, όπως:

Εκτύπωση

Αποκατάσταση βλαβών που προκάλεσε ο παγετός στα αρδευτικά αντλιοστάσια & δίκτυα

Στην προμήθεια και 1αντικατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού αρδευτικών αντλιοστασίων και δικτύων, για την αποκατάσταση έκτακτων βλαβών λόγω των συνθηκών παγετού, που επικράτησαν το χειμώνα προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

 

Ειδικότερα, παρεμβάσεις για την αποκατάσταση βλαβών έγιναν στη Δημοτική Ενότητα Ελαφίνας: Τ.Κ. Μοσχοποτάμου, Τριλόφου, Λαγοράχης, Εξοχής. Επίσης, στη Δημοτική Ενότητα Κορινού: Τ.Κ. Κούκου.

Εκτύπωση

Ανακοίνωση σχετικά με την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2017-2018

 

dimos-logo

 

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ενημερώνουν ότι για το σχ. έτος 2017 – 2018, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 24 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 μ. έως τις 09 Ιουνίου 2017 και ώρα 24:00. Οι μητέρες, που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους, μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις και πληροφορίες στον Δήμο Κατερίνης ως εξής: