Εκτύπωση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για σήμερα 12 Δεκεμβρίου

TRITI

 

Εκτύπωση

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017: Ολοκληρώθηκε η παιδική έκθεση ζωγραφικής «Η Αγία Αικατερίνη, η πολιούχος της πόλης μας»

02
 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια έκθεση ζωγραφικής με πρωταγωνιστές τα παιδιά και με θέμα: «Η Αγία Αικατερίνη, η πολιούχος της πόλης μας», που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος».
Εκτύπωση

Πνεύμα Χριστουγέννων, έμπνευση και μεράκι στη δημιουργική συνάντηση μελών των ΚΑΠΗ & του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

2
 
Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, τις οποίες με έμπνευση την αγάπη και το μεράκι κατασκεύασαν οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων παρουσιάστηκαν στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, στη διάρκεια εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Β’ ΚΑΠΗ.
Εκτύπωση

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

DEYTERA

Εκτύπωση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Οι «ONIRAMA» στην Κατερίνη για μία μοναδική εμφάνιση

ONIRAMA-WEB-POST
 
Στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, στο Πάρκο των  Χρωμάτων της Κατερίνης, θα εμφανιστεί για μια και μοναδική βραδιά, το πιο δυναμικό ελληνικό ποπ συγκρότημα, οι ONIRAMA,  με τον εκρηκτικό frontman Θοδωρή Μαραντίνη.
Εκτύπωση

Στην τελική ευθεία οι εργασίες για την κατασκευή του ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων)

3
 
Στην αισθητή βελτίωση της καθαριότητας, καθώς οργανώνεται πιο αποτελεσματικά και ορθολογικά η τακτική μηχανική αποκομιδή των απορριμμάτων, ενώ μειώνονται δραστικά οι ατμοσφαιρικοί ρύποι,
Εκτύπωση

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ECOMOBILITY KAI FREE MOBILITY

Οι Μαθητές Ερευνούν, οι Πόλεις Ενημερώνονται, η Κοινωνία Ευαισθητοποιείται
 
1
 
Tην κοινωνική και περιβαλλοντική διάπλαση των εφήβων και της τοπικής κοινωνίας, μέσα από το μήνυμα: «Οι Μαθητές Ερευνούν, οι Πόλεις Ενημερώνονται, η Κοινωνία Ευαισθητοποιείται»
Εκτύπωση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Το πρόγραμμα για τις 8 & 9 Δεκεμβρίου

paraskevi

Εκτύπωση

Διανομή κρέατος στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ & του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

2
 
 
Ολοκληρώθηκε σήμερα από τον Δήμο Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, η δωρεάν διανομή κρέατος (μοσχάρι – χοιρινό), στους ωφελούμενους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», οι οποίοι επέλεξαν να είναι ωφελούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» του ΤΕΒΑ.
Εκτύπωση

“ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ” ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν τον στολισμό σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες
 
2 
 
 
Στο εντυπωσιακό “Πάρκο των Χρωμάτων και των Θαυμάτων”, το οποίο χρωματίζεται ήδη από το πνεύμα των Χριστουγέννων έρχεται σταδιακά να προστεθεί, ο φωτεινός διάκοσμος στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης.
Εκτύπωση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Το πρόγραμμα για σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

Συνεχίζεται το καθημερινό πλούσιο 
πρόγραμμα των εκδηλώσεων
 
5216
 
 
Με πλούσιες εορταστικές δράσεις υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες του, το Πάρκο των Χρωμάτων της  Κατερίνης. Για μια ακόμη χρόνια το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμά που πλαισιώνει το θεματικό πάρκο, είναι  προσαρμοσμένο κυρίως στις απαιτήσεις των πρωταγωνιστών των εορτών, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά μικρά και μεγάλα.  
Εκτύπωση

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 2
 
Βελτίωση υποδομών και υπηρεσιών υγείας μέσω ΕΣΠΑ για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες & για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»
 
 
 
Ένα διευρυμένο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών, το οποίο αφορά σε όλες τις ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες, με έμφαση στις ευπαθείς έχει αναπτύξει ο Δήμος Κατερίνης, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των πολιτών για κοινωνική στήριξη.
Εκτύπωση

ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ : ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

TETARTH

Περισσότερα Άρθρα...