Νέος Πνεύμονας Πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο της Οδού Τερζοπούλου

on

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Νέος Πνεύμονας Πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο της Οδού ΤερζοπούλουΈναν νέο πνεύμονα πρασίνου στην οδό Τερζοπούλου και πιο συγκεκριμένα, σε κοινόχρηστο χώρο δίπλα από την πλατεία των Κοκκινοπλιτών διαμόρφωσαν σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου,  οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Περιμετρικά του κοινόχρηστου χώρου έγινε μια προσεγμένη παρέμβαση εγκατάστασης  πρασίνου και φυτεύτηκαν 14 συνολικά δέντρα(Κατάλπες, Μουριές, Λιγούστρα).

Στο κεντρικότερο σημείο του χώρου έγινε φύτευση ενός πλατάνου.
-
«Και η συγκεκριμένη δενδροφύτευση αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου  προγράμματος ανάπλασης των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών της με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων» σημείωσε σε δήλωσή της, η αρμόδια αντιδήμαρχος Καλλιόπη Μπατάλα Τζουμέρκα, η οποία συντόνισε την πορεία των εργασιών.

Νέος Πνεύμονας Πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο της Οδού ΤερζοπούλουΠαράλληλα, όπως τόνισε η αντιδήμαρχος «τα συνεργεία της υπηρεσίας μας, εργάζονται καθημερινά προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες στους χώρους πρασίνου, σε παιδικές χαρές, αλλά και κατά μήκος του οδικού δικτύου σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου».
-
-
-

Νέος Πνεύμονας Πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο της Οδού Τερζοπούλου     Νέος Πνεύμονας Πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο της Οδού Τερζοπούλου
Νέος Πνεύμονας Πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο της Οδού Τερζοπούλου      Νέος Πνεύμονας Πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο της Οδού Τερζοπούλου
Νέος Πνεύμονας Πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο της Οδού Τερζοπούλου