«…σαν αερικό θα ζήσω…»

on

«…σαν αερικό θα ζήσω…»Μια εξαιρετική μουσική βραδιά με δημοφιλή τραγούδια Ελλήνων συνθετών παρουσίασε το Χορωδιακό  Τμήμα  του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Η εκδήλωση με τίτλο «…σαν αερικό θα ζήσω…» πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας, στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2013»,  το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην κατάμεστη από φίλους της μουσικής, αίθουσα της Αστικής Σχολής.

«…σαν αερικό θα ζήσω…»Τα μέλη της χορωδίας με πολύ ζωντάνια και κέφι ερμήνευσαν υποδειγματικά υπό την Μουσική Διεύθυνση του Δημήτρη Καραμούζα, ένα απάνθισμα δημοφιλών τραγουδιών από το ελληνικό ρεπερτόριο. Χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη μετέφερε κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Θωμάς Παπαδημητρίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Αναστάσιος Παπαζήσης και ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Αστέριος Κρίτογλου. Για την ταυτότητα της χορωδίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας μίλησε η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Φρειδερίκη Βάσσιου, η οποία απένειμε ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο στον Αναπληρωτή Δημάρχου.

Ενθύμιο για την συμμετοχή τους στα Αικατερίνεια παρέλαβαν από τον Αναπληρωτή Δημάρχου Κατερίνης Αναστάσιο Παπαζήση η κα Βάσσιου και από τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Παπαγιαννούλη ο Μουσικός Διευθυντής Δημήτρης Καραμούζας.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι:

Μαργαρίτα Αμανατίδου, 
Μαριάνα Τσιούτσιου,
Χριστίνα Γαργαγέτα.

«…σαν αερικό θα ζήσω…»  «…σαν αερικό θα ζήσω…»

«…σαν αερικό θα ζήσω…»  «…σαν αερικό θα ζήσω…»

«…σαν αερικό θα ζήσω…»  «…σαν αερικό θα ζήσω…»

«…σαν αερικό θα ζήσω…»  «…σαν αερικό θα ζήσω…»