ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠIΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥ

on

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠIΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥΤην δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στον παγκόσμιο χώρο της πληροφορίας και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες παρέχει ο Δήμος Κατερίνης στους δημότες της τοπικής κοινότητας Μοσχοποτάμου.

Η δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο γίνεται εδώ και μερικές ημέρες μέσω της εγκατάστασης WIFI κεραιών, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠIΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥ
-
Ειδικότερα ο δημότης μπορεί πλέον από τον προσωπικό του υπολογιστή, εφόσον διαθέτει τον κατάλληλο δέκτη ασύρματου WIFI, να συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο και στη συνέχεια μέσω προγράμματος περιήγησης να εισέρχεται σε μία αρχική σελίδα του Δήμου με τις απαραίτητες πληροφορίες του δικτύου.

Από το σημείο
αυτό η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ελεύθερη με μόνο ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠIΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥπεριορισμό την απαγόρευση των πρωτοκόλλων peer-to-peer κυρίως για λόγους περιορισμού της ταχύτητας διασύνδεσης του κάθε χρήστη και ορθολογικής χρήσης της δωρεάν σύνδεσης.

Eκτιμάται ότι από την συγκεκριμένη παρέμβαση ωφελείται το σύνολο των κατοίκων της περιοχής.