Άρθρα

Εκτύπωση

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017 – Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Ν.Πιερίας: Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Αλίκης Καμπερίδου-Πουρσανίδου

5
 
Είτε πρόκειται για τοπία είτε για την ανθρώπινη μορφή και την σχέση του ανθρώπου με τα κατοικίδια ζώα, ο θεατής αντιλαμβάνεται την έντονη  έλξη που ασκεί  στη ζωγράφο η πραγματικότητα του καθημερινού και απολαμβάνει την περιγραφή.
Εκτύπωση

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017: «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»

Κλείνει ο κύκλος των "Αρχιτεκτονικών Διαδρομών 2017"!
 
4
 
Μετά από τρεις επιτυχημένες "Αρχιτεκτονικές Διαδρομές " που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Αικατερινείων 2017, τα μέλη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων κλείνουν τον κύκλο γνωριμίας του κοινού της Κατερίνης με τα κτίρια και τις γειτονιές της, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Η συνάντηση θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στις 12:00 το μεσημέρι.
Εκτύπωση

ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ Διαβήτης - μια σύγχρονη επιδημία
 
 
  -02
 
 
1.Σακχαρώδης Διαβήτης, Κριτήρια Διάγνωσης – Πρόγνωση
Τσανικίδης Ηρακλής | Παθολόγος- διαβητολόγος , Υπεύθυνος Διαβητολογικού Ιατρείου Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας
Εκτύπωση

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017 - ΘΕΑΤΡΟ COMMEDIA (ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ): "Το αμάρτημα της μητρός μου" του Γεώργιου Βιζυηνού

(Σήμερα) Τετάρτη 22 Νοεμβρίου – Ώρα 19:30
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 
asfisa comedia-page-001
 
Διασκευή - Θεατρική απόδοση: Τόλης Πιπερίδης
Ένα αυτοβιογραφικό οικογενειακό δράμα, το οποίο παρουσιάζεται στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2017». Ο χώρος που εκτυλίσσεται είναι η Βιζύη της Ανατολικής Θράκης, ενώ τα γεγονότα συνέβησαν κατά την παιδική ηλικία του συγγραφέα. Χαρακτηρίστηκε ως ένα καινοτόμο για την εποχή του διήγημα, από τα σημαντικότερα της ελληνικής πεζογραφίας.
Εκτύπωση

Αικατερίνεια: Μία μελωδική βραδιά αφιερωμένη στο Μάνο Χατζιδάκι

5
 
Μια υπέροχη μουσική διαδρομή σε νότες και μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, που έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στο μυαλό και στην ψυχή μας έφεραν στη μουσική σκηνή των «Αικατερινείων 2017», οι μουσικοί Μαρία Στάθη (τραγούδι) και Λευτέρης Κηπόπουλος, Δημήτρης Κορομπίλης (κιθάρες).