ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

Φίλες και Φίλοι,

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ Δήμαρχος ΚατερίνηςΗ γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης,  της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων. Το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ, κάτω από τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που διανύει η πατρίδα μας και ο κόσμος γενικότερα.

Επειδή βαθιά πεποίθησή μας είναι ότι η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας, ας σταθούμε δίπλα στους ανήμπορους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη από την στήριξη και την συμπαράστασή μας όχι μόνο τις Άγιες αυτές Μέρες, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου.

Μ’ αυτό τον τρόπο πιστεύω ότι θα βιώσουμε το πνεύμα των ημερών, το πνεύμα της αγάπης, του πολιτισμού και της καλύτερης ποιότητας ζωής που θέλουμε και επιδιώκουμε για όλους.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων  να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, να σηματοδοτήσουν τη νέα αρχή, στην οποία θα ενσαρκώνεται το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Δήμαρχος Κατερίνης